Irish Dance School on New York's Upper East Side

Class Schedule

Monday

Manhattan Dance Academy

6pm - Pre-prelim 1.5 hours

7:30pm - Championship 2 hours

iRISH ARTS CENTER

Adult beginner and intermediate classes run through the Irish Arts Center on Monday evenings. Taught by our school director Betty Sheehan, TCRG


Tuesday

American Youth Dance Theater

6pm - Beginners 1 hour

7pm - Novice/Prizewinner 2 hours

7pm - Championship 2 hours

8pm - Adults 2 hours

9pm - Championship Set Dances 30 minutes


Wednesday

Manhattan Dance Academy

4:30pm - Beginner Level 2 1.5 hours

6pm - Advanced Beginner/Novice 1.5 hours

7:30pm - Older Novice/Prizewinner 2 hours


St Joseph's Yorkville

Spring session

5pm - Performance Class A 1 hour

6pm - Performance Class B 1.5 hours

7:30pm - Performance Class C 1.5 hours

Thursday